Genel Başkan Yücel KAZANCIOĞLU, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı
Türk Haber-Sen olarak, PTT, TRT, RTÜK, BTK ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı gibi stratejik öneme sahip kurumlarımızda çalışan kamu görevlilerimizin haklarını korumak, çalışma şartlarını iyileştirmek ve güçlü bir sendikal dayanışma sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.
PTT AŞ
Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşmasında kritik bir öneme sahip olan PTT AŞ’nin personel açığını kapatmak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve özlük haklarını geliştirmek temel önceliklerimizdendir.
TRT ve RTÜK
Doğru ve tarafsız bilgiye ulaşma hakkının korunması için çalışanlarımızın her daim yanında yer alarak, halkımızın bilgilendirilmesi sürecinde katkılarımızı sürdürüyoruz.
BTK
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden çalışanlarımızın, yenilikçi projelerde daha etkin yer almasını sağlamak amacıyla sendikal mücadelemizi güçlendiriyoruz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı
Ülkemizin ulusal ve uluslararası itibarını artırmak adına özveriyle çalışan personelimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Yeni Yıla Dair Temennilerimiz
2025 yılı, milletimizin dayanışma ve yardımlaşma ruhu için yeni umutlar yeşerten bir yıl olacağına inanıyoruz. Türk Haber-Sen olarak, kamu çalışanlarının haklarını savunmaya, daha güçlü bir Türkiye için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.
Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve refah getirmesini temenni ediyoruz. Türk milletinin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.