Türk Haber-Sen Genel Merkezi olarak, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un Ankara PTT Başmüdürlüğü, Keçiören ve Yenimahalle Dağıtım Müdürlüğü ziyaretlerine eşlik ettik; PTT çalışanı arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfil takdimi ile kutladık.
Gerçekleşen ziyarette PTT çalışanlarına seslenen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, iptal edilen PTT Pasoları/Kartları ile ilgili dağıtıcılardan gelen soruya “Dünya Kadınlar Günü’nde size söz veriyorum… 31 Mart’tan sonra bütün PTT çalışanlarına toplu taşıma araçları ücretsiz olacak…” diye cevap verdi.
Bu müjdeyi PTT camiası ve kamuoyu ile paylaşan Sayın Altınok’a; ayrıca misafirperverlikleri nedeniyle Ankara PTT Başmüdürü Sayın Necati Yoldaş’a ve Ankara PTT Başmüdür Yardımcılarımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz